KIRILGAN ÇOCUKLAR 6-0

KIRILGAN ÇOCUKLAR 6-0
Eskişehirspor güçlü Altay karşısında tutunamazken rakibine farklı mağlup oldu. 28 dakika direnen gençler Altay’ın ilk golünden sonra fena dağıldı.  Saha içinde bir birlerine pas atmakta zorlanan Şimşekler fark yemekten kurtulamadı. Maçı...

Eskişehirspor güçlü Altay karşısında tutunamazken rakibine farklı mağlup oldu. 28 dakika direnen gençler Altay’ın ilk golünden sonra fena dağıldı.  Saha içinde bir birlerine pas atmakta zorlanan Şimşekler fark yemekten kurtulamadı.


 


Maçı izleyen başkan Mustafa Akgören ve yöneticilerde ağır yenilgi sonrası şaşkına döndü. Arka arkaya gelen rakip takım golleri sonrası kulübede çöküp kalan teknik direktör Mustafa özer’de farkı önleyemedi.


 


 


28 DAKİKA DİRENDİK


Eskişehirspor TFF 1. Ligi’nin 3. Haftasında Altay deplasmanına farklı mağlup oldu (6-0)


Maça iyi başlayan Şimşekler 10. Dakikada Onur Bayramoğlu ile pizosyan yakaladı. Onur topla ceza alanına girdi. Altay’ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Onur’a dirseği ile müdahale etmesine rağmen hakem pozisyonu görmedi. Şimşekler 28 dakika rakibi karşısında direnç gösterdi.


PAİXAO FARKI


Altay ekibi maçın 28.dakikasında Marko Paixao ile öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra yine sahneye Marko Paixo’a çıktı. 33.dakikada Eskişehirspor ağlarını ikinci kez havalandırdı. (2-


35.dakikada Erhan çelenk, skoru 3-0 yaptı. 38.dakikada Paixao’nun şutunu kale çizgisinden Furkan Balaban çıkardı. İlk yarının son dakikalarında Marko Paixao bir kez daha kaleci Melih Ağa’yı avlarken ilk yarı rakip takımın 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


İKİNCİ YARI DA TUTUNAMADIK


Altay maçın ikinci yarısına da hızlı başladı.  Portekizli Paixao, 48.dakikada Eskişehirspor’a dördüncü golünü atarken, durum 5-0 oldu.Maçın 68.dakikasında bu sefer sahneye Kappel çıktı. Karşılaşmanın etkili isimlerinden olan Kappel düzgün vuruşunda topu Eskişehirspor ağlarına gönderirken Altay Eskişehirspor karşısında 6-0 öne geçtive karşılaşma bu skorla tamamlandı.


YöNETİM DE ŞAŞTI BU İŞE


 Eskişehirspor, son yıllarda geçirdiği en zor dönemlerinde rakiplerine böylesine farklı yenilmemişti. Gol hasretini sürdüren Eskişehirspor’da maçı izleyen başkan Mustafa Akgören ve yöneticilerde ağır yenilgi sonrası şaşkına döndü. Yönetim ve teknik heyetin kötü gidişe nasıl bir çözüm bulacağı da merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.