ÖNCELİĞİMİZ TRANSFERİ AÇMAK AMA..!

ÖNCELİĞİMİZ TRANSFERİ AÇMAK AMA..!
Eskişehirspor’da ikinci yarı öncesi ilk düşünce transfer açmak. Altyapıdan Sorumlusu As Başkan Anıl Koçhan, "Bizim ilk etaptaki düşüncemiz transfer tahtasını açmak. Bu konuda yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor....

Eskişehirspor’da ikinci yarı öncesi ilk düşünce transfer açmak. Altyapıdan Sorumlusu As Başkan Anıl Koçhan, "Bizim ilk etaptaki düşüncemiz transfer tahtasını açmak. Bu konuda yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör konusu şuan ikinci planımızda" dedi.


 


Eskişehirspor’da henüz teknik direktör ve transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konusunda bir gelişme yaşanmazken, Altyapıdan Sorumlu As Başkan Anıl Koçhan A takımından altyapıya kadar bir çok konuda önemli açıklamada bulundu.


"Destek gelmezse açamayız"


İlk etapta transferi açmak için çalıştıklarını ifade eden As Başkan Koçhan" Transferi açma konusunda yönetim kurulumuz çalışmalar yapıyor. Zor dosyalarda var, kolay dosyalarda... Özelikle FİFA dosyaları şuan bizi zorlayan en önemli faktör. Malum bu dosyalar için önemli paralar lazım... Girişimlerimiz, çalışmalarımız sürüyor. Fakat ancak gerekli destek gelirse transferin açılma ihtimali olabilir" dedi.


 


"Hoca işi transferi açmaya bağlı"


Teknik Direktör konusunun şuan ikinci planda olduğunu dile getiren Koçhan, "Yönetim Kurulu olarak ilk etapta transferi açmaya odaklandık. Teknik Direktör konusu şuan ikinci planda gibi duruyor. Zaten böyle bir ortamda dışarıdan hoca getirmek de transferi açmakla ilintili. Takımımızın başında camiayı bilen Serdal Eroy hocamız var. Kendisi camianın içinde olan bir insan... Diğer altyapı antrenörlerimizle birlikte futbolcularımız şuan Antalya’da verimli bir kamp geçiriyor" yorumunda bulundu.


 


"2 halı saha yapacağız"


Son olarak altyapıya değinen Anıl Koçhan, "Altyapı için önemli bir projemizi kamuoyu ile paylaşmıştık. Şuan eski tesislerimizin yıkım çalışmaları devam ediyor. Sanırım 15 gün içinde yıkım tamamlanacak. İlk etapta proje kapsamında 2 halı sahamızı yapacağız. Bu projeye Valimiz Erol Ayyıldız büyük destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Projenin diğer bölümleri için ise kaynak arayışı içindeyiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.