7'DEN 70'E HERKES ORADAYDI

7’DEN 70’E HERKES ORADAYDI
Ülkemizde olimpik kültür ve bilincinin yaygınlaşması amacıyla organize edilen Olimpik Gün Koşusu’na dün Eskişehirlilerin ilgisi hayli fazlaydı. Gencinden yaşlısına 7’de 70’e herkes Kent Park’taki bu anlamlı koşuya destek...

Ülkemizde olimpik kültür ve bilincinin yaygınlaşması amacıyla organize edilen Olimpik Gün Koşusu'na dün Eskişehirlilerin ilgisi hayli fazlaydı. Gencinden yaşlısına 7'de 70'e herkes Kent Park'taki bu anlamlı koşuya destek vermek amacıyla katıldı. Koşu öncesi objektiflerimize adeta sporun güzel yüzü yansıdı.
5.Yılı Devirdi
75 yaşında ki Nebahat Kaya herkese örnek olacak önemli bir işe imza attı. Olimpik gün koşusuna bu yıl 5.kez katılan Nebahat teyzemiz adeta gençlere taş çıkardı. Yarışta herkes ile birlikte koşan 75.yaşında ki Kaya büyük ilgi ve beğeni toplamayı başardı. Koşu sonrası başta yarış yetkilileri olmak üzere tüm sporcuların Nebahat Kaya'nın elini öperek tebrik etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Dede-Torun Yan Yana
Olimpik Gün koşusunda önemli bir olay daha yaşandı. Koşuda 70 yaşında ki Hüsnü Petek ve iki torunu yan yana yer aldı. Torunları Hüsnü Sina Petek ve Ali Tarık Özdemir ile birlikte koşan ihtiyar delikanlı Hüsnü Petek tüm gençleri spora davet etti. Dede Petek ve torunlarına yarış sonrasında örnek durumları nedeniyle büyük ilgi vardı.
İlhami Can Ailesiyle Geldi
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı İlhami Can'da Olimpik gün koşuna destek verdi. Eşi ve minik kızıyla koşuya katılan Can; 2020 Olimpiyatları'nın Türkiye'de yapılmasının ülke sporuna ve kültürüne çok büyük değerler katacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.