A.Ü. 1.LİGDE İLK HAFTA NEFES KESTİ

A.Ü. 1.LİGDE İLK HAFTA NEFES KESTİ
Ülkemizde 2 ayrı lig şeklinde kategorilere ayrılarak oynanan tek üniversite ligi olma özelliği taşıyan Anadolu Üniversitesi Futbol Ligi’nde 1’inci lig ilk hafta maçları, Yunus Emre Kampüsü Futbol Sahası’nda oynandı.Fen...

Ülkemizde 2 ayrı lig şeklinde kategorilere ayrılarak oynanan tek üniversite ligi olma özelliği taşıyan Anadolu Üniversitesi Futbol Ligi'nde 1'inci lig ilk hafta maçları, Yunus Emre Kampüsü Futbol Sahası'nda oynandı.
Fen Fakültesi ile İletişim Bilimleri Fakültesinin karşı karşıya geldiği maçta takımlar berabere kaldı. Maç 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.
Son şampiyon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi arasında oynanan maç, büyük bir mücadeleye sahne olurken; İİBF, en önemli oyuncularından birisi olan sağ açık Erdem Ejder'in de 2 sarı karttan dolayı maçtan atılması sonucu maçı 10 kişi noktalamak zorunda kaldı. Buna rağmen son dakikada attığı golle maçı 2-1 kazanarak haftayı kayıpsız kapattı.
Turnuvanın en önemli maçlarından biri de Eğitim Fakültesi ile Turizm Fakültesi arasında oynandı. İlk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçta, 2'nci yarı oyuna ağırlığını koyan Eğitim Fakültesi, art arda attığı gollerle maçtan 4-1'lik sonuçla galip ayrıldı. Mühendislik Fakültesi ile İletişim Bilimleri Fakültesi arasında oynanan maç ise Mühendislik Fakültesinin 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.