MHP'Lİ VEKİL ETO'DA

MHP’Lİ VEKİL ETO’DA
Başkan Metin Güler, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel’in gerçekleştirdiği ziyarette ETO’nun projelerini anlatarak tüccar ve sanayicinin beklentilerini iletti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel...

Başkan Metin Güler, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel'in gerçekleştirdiği ziyarette ETO'nun projelerini anlatarak tüccar ve sanayicinin beklentilerini iletti.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'i makamında ziyaret etti. Demirel'in ziyareti 2 Eylül Salı günü gerçekleşti. Ziyarette konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya gelerek, tüccar ve sanayicilerin beklenti ve taleplerini dinlemek istediklerini dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi ile ETO Hizmet Binası'nı içeren yapı kompleksinin proje aşamasında olduğunu ve en yakın zamanda ihale sürecine başlayacaklarını ifade etti. Başkan Metin Güler ayrıca, ETO'nun Odunpazarı'nda hayata geçireceği ticaret ve sanayi müzesi hakkında bilgi vererek, tüccar ve sanayicilerin taleplerini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel'e aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.