"İstanbul'da iki adaydan başka aday yok mu?"

“İstanbul’da iki adaydan başka aday yok mu?”
  Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatı Yatırım ve Kalkınma Başkanı Ahmet Gülen, önümüzdeki günlerde yapılacak İstanbul Seçimlerine ilişkin gündemi yorumladı. Gülen, part binasında yaptığı açıklamada şunları...

 


 Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatı Yatırım ve Kalkınma Başkanı Ahmet Gülen, önümüzdeki günlerde yapılacak İstanbul Seçimlerine ilişkin gündemi yorumladı.


 


Gülen, part binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İkiden fazla aday olmasına rağmen tüm haberler, iki aday adına servis ediliyor. İstanbul halkı iki adaydan birini seçmeye mecbur bırakılıyor. Bizler de iki adaydan başka haber göremiyoruz. Bu son derece yanlıştır. Bu Millete yapılabilecek en büyük haksızlıktır. Oysa Saadet Partisi olarak bizim de adayımız var. üstelik belediyecili konusunda oldukça deneyimli bir isim. İstanbul için hayallerim ve projelerim var diyor. Kucaklaşmaya “ihtiyacımız var” diyor. Ama haberlerde iki aday var. Bu haksızlıktır. Milletimiz, kendisine dayatılan iki adayı elinin tersi ile iterek Milli Görüş’ü n tek temsilcisi olan Saadet Partisi’ni seçecektir. Artık tek temennimiz seçimlerin bir an evvel sonuçlanması. Umut ediyoruz ki, seçimler biter bitmez ülkemizin gerçek gündemine döner ve sorunları çözmeye çalışırız. Birlikte üstesinden geleceğimiz her sorun, bizleri birbirimize daha çok yaklaştırır ve kaynaştırır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.