YÖNETİM KARAR AŞAMASINDA

YÖNETİM KARAR AŞAMASINDA
  Yurt dışından dönen başkan Osman Taş bugün yönetim ile görüşerek takımı yeni sezonda teslim edeceği teknik heyeti belirleyecek. Fuat hoca ile son kez görüşme yapacak olan yönetim anlaşma sağlamadığı takdirde alternatif...

 


 Yurt dışından dönen başkan Osman Taş bugün yönetim ile görüşerek takımı yeni sezonda teslim edeceği teknik heyeti belirleyecek. Fuat hoca ile son kez görüşme yapacak olan yönetim anlaşma sağlamadığı takdirde alternatif isimlerden birine imza attıracak.  


 


GöRüŞME YAPILMIŞTI


Eskişehirspor yönetimi yeni teknik heyet için kararını vermeye hazırlanıyor.


30 Mayıs’da göreve gelen Osman Taş başkanlığındaki yönetim kurulu geçen süreçte teknik heyet sorununu çözemedi.


önce takımı ligde tutan Fuat çapa ardından da ismi gündemde olan Tugay Kerimoğlu’nu Eskişehir’e davet eden Osman Taş ve yöneticiler iki isim ile de anlaşma sağlayamamıştı.


GöZLER BAŞKAN OSMAN TAŞ’DA   


Yaklaşık bir haftadır yurt dışında bulunan başkan Osman Taş’ın dün akşam saatlerinde Türkiye’ye geldiği ve bugün yönetim ile görüşüp teknik heyet sorununu çözeceği öğrenildi.


çAPA İLE GöRüŞüLECEK


Yeni yönetimin teknik direktör Fuat çapa ile ikinci görüşmeyi yapacağı anlaşma sağlanamadığı takdirde alternatif isimlerden birinle anlaşma yapacağı öğrenildi. İsmi gündemde olan Erkan Sözeri, Osman özköylü, Mehmet Altıparmak, İlhan Palut gibi isimler olsa da başkan Osman Taş’ın ismini gizli tuttuğu bir teknik adam ile söz kestiği ve birkaç gün içinde de sözleşme yapacağı sızan haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.