Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Pazarlara da belirli sayıda müşteri alınsın

Okulumuz hem kapalı hem de açık pazar yerlerinde bir anda yılma olduğunu ve bunun virüs bulaşma açısından  son derece tehlikeli bir durum yarattığını söyledi.


Bazen bir tezgahın başında onlarca insan bir gittiğini bu insanların sosyal mesafeyi de alışveriş telaşı ile uyumadığını sözlerine ekleyen okurumuz bunun virüsün yayılması konusunda bir hayli tehlike oluşturduğunu vade etti.


Aslında işyerleri gibi pazar yerlerine de belirli sayıda müşteri alınması gerektiğini söyleyen ve belirli sayının üzerindeki müşterilerin pazara girişinin bir şekilde engellenmesi gerektiğini ifade eden okurumuz” ne kadar uyarı yaparsanız yapın insanlar sosyal mesafe kuralını bir şekilde ihlal ediyor. Aslına bakarsanız bu durumu insanların keyfine bırakmamak gerekiyor. Bunun içinde sayısal olarak tedbir almakta yarar olduğunu düşünüyorum.”Dedi.


Bunun yapılmaması halinde virüs yayılımının devam edeceğini de konuşmasında belirten okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor o konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi