spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

ÇARŞAMBADAN CUMAYA... (Es-Es Kongrelerinin Dünü-Bugünü- Yarını)

       Ben, bu” GüNLERE”  fena halde takıldım yahu ! …Onlarla yatıp-kalkar oldum adeta. Tıpkı Kaptan-ı Zade Ali Rıza beyin Hicaz  bestesinde* olduğu gibi günlerin rüzgarına kapıldım gidiyorum valla…Eh.! ne yapalım Perşembelerin ilkini boş geçip ikincisine doğru yol aldığımıza,  Kara çarşambaları anlatmayı bir önceki yazımızda( 23.05 .2019: Perşembe’nin Gelişi)kongre sonrasına bıraktığımıza göre “CUMA” ya geçeli mi,  Ne dersiniz?... Hangi Cuma ya mı?.. Es-Es ‘ in Kongre sonrası Cumasına canım…  Ama, önce kara çarşambalarla ilgili ufacık bir not düşmek ve tatil yaptığım beldede bana  ulaşarak;


- “Es-Es ‘ in Yaşadığı Kara çarşambalarla ilgili neler biliyorsan şimdi anlat. .Niye Kongre sonrasına bırakıyorsun?...  diye  sitem eden dostlara, benim bildiklerimi Eskişehirspor ‘a  gönül vermiş  cem-i cümlenin de bildiğini ve o nedenle “sır olmadığını” belirtmek istiyorum. örneğin; “Oldu-Bitti” ye  getirilen kongrelerde yaşanan tek adam Showlarını, transfer tahtasının açılması sürecinde tesislerde yaşanan  31 Ağustos rezaletini, Teknik sorumlumuzun ve İcra komitemizin  “bir dilim kuru ekmek ”  için kapı-kapı dolaştığını, birkaç kez yazılarıma konu etmiştim. Eh!... Geriye de geçmişte görev yapan ve kimlikleri herkesçe bilinen ve Nev-i şahsına münhasır olan yöneticilerimizin “İCRAATLARI” kalıyor zaten.. Hani şu kapalı kapılar ardında –başta futbolcu sözleşmeleri olmak üzere-kotarılan pek çok ŞEYİ ;  Genel kurul salonunda  kongre üyelerine, tek sayfalık A-4 kağıdı ile bilançoya dönüştürülerek anlatan Yöneticilerimizin icraatları”…(Kapalı kapılar ardında kalan kısımlarını da   kim bilir belki bir gün sorumluları--vicdanlarının sesini dinleyip- anlatırlar)


     Perşembe “Mecburen” kongre yapılacağına göre, şimdiden seçilecek Yönetime başarılar dileyip Cumaya, yani Es-Es’ in yarınına geçelim ve satırlarımızı bir önceki genel kurulda aday olan Sayın Mustafa TOPKAYA’ nın sosyal medyada paylaştığı “ES-ES ‘ in Yarını ile ilgili”  camiaya çağrıda bulunduğu Twiite bırakalım:


KONGRE üYELERİNE çAĞRIMDIR:


- Kim varsa, kim aday olmak istiyorsa  buyursun gelsin kongreden önce bir araya gelip konuşalım.


 


-Ben her türlü fedakarlığa hazırım.. Kulübü başkasına kaptırmamak için pusuda yatanlara fırsat vermeyelim. ..


 


-Transfer tahtası kapandığında nasıl ki tesislerde toplanıp kenetlendiysek yine kenetlenelim. Yeter ki Es-Es bu girdaptan kurtulsun. .


.Bu kulüp kapanırsa en başta kendi çocuklarımızın yüzüne bakamayız. Vicdanlarımızdaki sızı ile yaşarız.


Gemi batıyor, hepimiz aynı gemideyiz. Yazık olur bu kulübe. Camiaya, hepimize.


-Kongre üyeleri tarihi sorumluluk sizin.”


       Son söz de benden olsun söylenen söz doğru ise, O SöZE SADECE ŞAPKA çIKARILIR…         

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI) Arşivi