9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

FLÖRT MÜ EDİYORUZ?


Yaşanan kalp çarpıntıları, uykusuz geceler, en basit hareketler üzerine düşünme, heyecanlanma.. Muhtemelen hayatımızın en güzel zamanıdır flört zamanı.


Ama tabi karşınızdaki insanın size karşı duygularını olup olmadığını, gerçekten flört edip etmediğini merak etmemek de kaçınılmaz. Acaba hoşlanıyor mu? Sorusunu sürekli sorar dururuz kendimize. Flörtün tek taraflı olup olmadığını, aranızdaki ilişkinin flört olup olmadığını anlayabileceğiniz bazı işaretler var. Karşımızdaki insanın sizinle flört edip etmediğini anlamanız için birkaç tüyo vereceğim.


GöZ TEMASI


Flört aşamasında ilk gözler önemli. Gözler kalbin aynasıdır. Kişiler duygularını mutlaka gözlerine yansıtır. İyi bir analiz yaparsanız zaten gözlerinden anlarsınız. Biriyle anlık bakışmalar, göz göze gelince heyecanlanmalar yaşanıyorsa bence hislerinize güvenin ve diğer işaretleri de takip edin.


İLTİFAT EDİYORSA


Hiç beklemediğiniz anlarda size iltifat ediyorsa ve bazen gereksiz anlarda sizi sinirlendirmeyi seviyorsa bu da bir flörtün işaretidir. İnsan ilgilendiği şeyle uğraşır. Sizi sinirlendirmesi sevmediğini ya da ilgilenmediğini düşündürmesin.


HAREKETLERİNE DİKKAT EDİYORSA


Birisinden hoşlandığımız zaman ister istemez kendimizi kasıyoruz. Davranışlarımıza ve söylediğimiz her söze çok dikkat ediyoruz. Tabi bu aşırı dikkat etme bazen saçmalamakla sonuçlanabiliyor. çok dikkat etmekten doğallıktan çıkabilir davranışları garipleşebilir.


ZAYIFLIKLARINDAN BAHSEDİYORSA


 Eğer karşınızdaki kişi size zayıflıklarından, korkularından ve kötü hatıralarından bahsediyorsa size güveniyor ve size kendini güçsüz kılacak özelliklerini açmaktan çekinmiyor demektir.


AYRINTILARA DİKKATEDİYORSA


Sizinle ilgili kimsenin dikkat etmediği küçük ayrıntılara dikkat etmesi de bir işarettir. Sizinle ilgilenen biri mutlaka ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinler ve sizi mutlu etmek için çabalar.


ARAMALAR SIKLAŞTIYSA


Normalden daha fazla mesaj atıp arıyorsa sizinle ilgilendiğini saklamıyordur. Bu sizi önemsediği, her an nerede olduğunuzu, ne yaptığınızı merak etmesi flörtün bir belirtisidir.


 


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi