ÖZEÇOĞLU OLUR MU?...

 


Eskişehirspor’da genel kurul için geri sayıma geçildi.


 çoğunluk sağlanırsa 6 Ekim’de kongre olacak. Ama Eskişehirspor’da kongrelerin birinci toplantı da hiç olmadığını hatta ikinci ve üçüncü toplantılara kaldığı gördük. Nitekim bu kongre de 13 Ekim’de olacağa benziyor.


Gelelim başkanlık söylentilerine..


Adnan Sevim ve arkadaşları ile İstanbul destekli ekip üyelik konusunda sıkıntılı.  Ayrıca kimin başkan olacağı, proje, maddi durumlardaki belirsizlik ile camiaya güven vermediler.


Sebahattin Tetik ve arkadaşları ise “Destek çıkarsa adayız” diyerek açıklama yaptı. Belediyelerden de destek beklediklerinin altı çizildi.


Ama bakıyoruz her iki grupta da son günlerde bir sessizlik hakim.


**   


Eskişehirspor’da başkanlık sorunu büyürken, taraftar da eski başkanlardan Sinan özeçoğlu ismi etrafında birleşti. Kentin birçok yerine #çareSinanözeçoğlu pankartı açan taraftarlar ayrıca özeçoğlu için beste yapıp, önceki akşam da #çareSinanözeçoğlu etiketiyle sosyal medyada seslerini duyurup eski başkana çağrı yaptı.


Neden özeçoğlu diyenler için…


Kendisi ile dün bir kez daha görüştüm.


Daha önce göreve gelen ve yaklaşık 12- 13 milyon harcayan Sinan özeçoğlu şu anda da gelirse borçları temizleyeceği yönünde söylentiler var.. Ama bu sadece kendi cebinden olmaz. Şehir’in en önemlisi de Belediyelerin desteğini arkasına alırsa Sinan özeçoğlu’nun  13 Ekim’de başkanlık koltuğuna oturacağına inanıyorum.


Ama desteksiz olmaz.


Bu konuda kendi sessizliği tercih ediyor.


Toplantılar yaptığını Eskişehirspor’un borçlarını tam olarak araştırdığını duyuyoruz.


Ama kararı sanırım Pazartesi veya Salı günü verir.Bu yüzden 6 Ekim’i değil 13 Ekim’de yapılacak kongre için önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz. 


**   


Bu köşeden ayrıca hakem Suat Arslanboğa konusuna da değineyim. 


Eskişehir bölgesi süper lig hakemlerinden ilk olarak Hakan Sivriservi yıllar önce Fenerbahçe-Kayserispor maçının ardından hiçbir maçta görev alamamış ve ardından da hakemliği bırakmıştı. önceki gün de aslen Malatya’lı olan ancak süper ligde Eskişehir bölgesi hakemi olarak görev yapan Suat Arslanboğa’nın  TFF tarafından Profesyonel Hakemlik Sözleşmesi fesih edildi. Türkiye bir çok hakem hem de inanılmaz hata yapmasına rağmen Eskişehir bölgesi hakemlerinin bu kadar ucuz harcanması ve en önemlisi de Eskişehir’den hiçbir tepki gelmemesi ile hakemlerimizin ne kadar sahipsiz kaldığını gördüm.


Gerçekten de niye bu kadar sessiziz ki…


 


::


 


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi