ÖNCELİK PRİMLER....

 


Osmanlıspor maçı Eskişehirspor açısından gerçekten de çok önemliydi.


Hafta içini büyük bir kaos içerisinde geçiren camiada futbolcular yönetimi protesto edip,  antrenmana çıkmazken, sorunları çözeceği yerde daha büyük sorun olan ve durdukça adeta batan yönetim genel kurul kararı aldı. Ardından antrenmana çıkan oyuncular Pazar günü taraftarı önünde çıkıp kazanmak ve biraz olsun umutlarını yeşertmek zorunluluğu içindeydi.


Nitekim bütün gözler sahadaki oyuncuların üzerine çevrildi.


Son 5 resmi maçtan yüzü gülmeyen Şimşekler bunun da stresi altında çıktığı maçta sahada yüreklerini ortaya koydu. Son 3-4 maçtır dökülen bazı oyuncular vardı ki sanki Osman başkanın gitmesini bekliyormuş… Adeta sahada iki kişilik oynadı.  


Taraftarı ile adeta bütünleşen oyuncular aldıkları haklı galibiyet ile hem yeni bir sayfa açtı, hem de şehre gerekli mesajı verdi.


**


Gerçekten de her yönden en olumsuz dönemde çok zor maçı kazanan oyuncu ve teknik kadroyu ne kadar kutlasak az gelir.


Ancak……


Şimdi yapılacak tek iş var o da bu oyuncuların emeklerinin karşılığı olan primleri vermek. Bu konuda bütün şehre büyük iş düşüyor.


Bakın son 2 günde Emniyet Müdürü Engin Dinç’in Eskişehirspor için yaptıkları işler takdire şayan.  Bu koca şehirde sadece  Engin Dinç müdür mü var. Belediye başkanları, milletvekilleri, oda başkanları, STK’lar..  Bu zor günlerde maça gelme zahmetinde bulunmuyorsunuz, bari Eskişehirspor için işin ucundan biraz olsun tutun da bu takım yaşasın.


**


Eskişehirspor’un önünde Cuma akşamı oynayacağı Adana Demirspor maçı var. Milli ara ve kongre öncesi Adana deplasmanından puan yada puanlarla dönülürse, umutlar daha da artar.


Ancak ayakları yere sağlam basmakta fayda var.


Menemen maçını unutmayalım. Bu maçın ardından ligde 4 maçta sıfır çekmiştik.


Umarım Osmanlı maçındaki galibiyet bir serinin başlangıcı olur.


Ama yukarıda da belirttiğim gibi, haftalardın para alamayan oyuncuların primlerini verilsin…


**


Eskişehirspor’da son zamanlarda moda olan Genel kurul süreci yeniden başladı. Şu ortamda tam bir belirsizlik hakim. Resmi aday yok. Son günlere kadar da olacağını sanmıyorum. Ancak Eskişehirspor’un yaşaması için öncelikle iyi bir yönetim oluşmalı. Bunu yapacak olan da camianın büyükleri, şehrin de ağabeyleri…Biraz olsun kıpırdanma var gibi. Ama iyi bir yönetim gerekli.


Yoksa son yönetim gibi olursa, yeni bir genel kurul kaçınılmaz olur ve takım da dibe vurur….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi