SEN, BEN BİZİM OĞLAN...

 


 


Son yıllarda moda haline gelen ve 4 ayda bir yapılan Eskişehirspor’un genel kurulunun ilk toplantısında dün çoğunluk yine sağlanamadı. 


Genel kurula gelen tek seçilmiş her zaman olduğu gibi yine Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt olurken, kurucu başkanlardan Aydın Begiter bazı eski yöneticiler, taraftar temsilcileri ve her zaman olduğu gibi sen ben bizim oğlan kongre salonundaydı.…998 delegeden Hazirun listesine gelip imza atan sadece 66 delege oldu. 


Maalesef Eskişehirspor’un kaderi bu… 


Kaderini terk edilmiş, kimsenin umurunda olmayan bir Eskişehirspor gerçeği yine ortada. Eski başkanlar, yöneticiler, ve en önemside bu şehrin ağabeyleri camianın büyükleri yine genel kurul salonuna gelme zahmetinde bile bulunmadı.  


Peki bu takımın durumu ne olacak ?.... 


Aslında kongre salonunda Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt “Bu hale üzülüyorum, utanıyorum” diyerek Eskişehirspor’un durumunu  en iyi şekilde özetledi.


İsmi gündemde olan Rıza Soydaş kimse çıkmaz ise 24 Kasım’da kulübü yaşatmak adına arkadaşları ile yola çıkacaklarının bir kez daha yineledi  


Tabi ki Rıza Soydaş ismi için kimileri heyecanlandı, kimileri ise yine bir şey olmayacağı üzerinde yorum yaptı.


Asıl önemlisi dün gazeteye geldiğimde arkadaşım Behçet Albayrak’ın bana gösterdiği fotoğraf idi. ‘Es-Es genel kurulda, başkan Osman Taş Muttalıp’da amatör maçta…’


Bunun üzerine yoruma zaten gerek yok.


İnşallah 24 Kasım’da iyi bir yönetim gelir ve tek sevdamız Eskişehirspor yaşamaya devam eder….


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi