AKGÖREN SAHİP ÇIKTI... SIRA ŞEHİRDE...

 


Eskişehirspor’da merakla beklenen genel kurul sonunda başkanlık koltuğuna Mustafa Akgören oturdu.


Günlerdir ‘Kim gelecek, Rıza ile olmaz, Bu adamlarda kim” sözleri Pazar günü genel kurul salonunda son buldu.


5 Kasım’da Mustafa Akgören ile yaptığımız görüşme ve ardından yaptığımız haberde Akgören “Eskişehirspor’u kesinlikle sahipsiz bırakmayız. Arkadaşlarımız ile bazı çalışmalarımız var” demişti. Ve o zaman bu haberi manşete taşıdığımız da birileri “O kadar da değil, Olsa bizim haberimiz olur. Mustafa öyle der ama çıkmaz” yorumlarda bulunmuştu.


Ama namı değer Tatar Mustafa genel kurula kadar yaptığı çalışmaların ardından çok düşündü, tarttı biçti, ve gerçek Eskişehirsporluluk ruhu ile kararını verdi.


Ya çıkmasaydı ne olurdu…


Ortada gezen ancak bu zamana kadar üye olmayıp, yada geç olup seçme ve seçilme hakkına sahip olmayan isimler başkanlık için mücadele verecekti.


Madem aday oluyorsunuz, bu kadar iyi Eskişehirsporlusunuz gidip tesislerde takımın primlerini verseydiniz. Belki o zaman kongre salonunda tepki değil, övgü alırdınız.


Ama bir anda sahipsiz denilen ortamda 4 adayın konuşulması Eskişehirspor’un bitmeyeceğinin en iyi göstergesi oldu.


**


öyle ya da böyle bu ortamda takımı sahiplenmek riske girmek kolay iş değildir.


Yönetim içinde bir çok ismi tanıyorum. Hepsi de sonuna kadar Eskişehirsporlu ve tribünden gelen isimler. Sonuna kadar da Es-Es’liler.


En zor dönemde taşın altına kafalarına sokan Mustafa Akgören ve ekibinin yapması gereken önemli konular var.


Benim yönetime tavsiyem…


öncelikle kimse ile kötü olmayın. Eskileri fazla karıştırmayın. Daha önce görev yapan başkan ve yöneticileri maçlara davet edin. FİFA dosyaları ile ilgili yeni görüşmeler yapın.  Enkaz edebiyatı yapmayın. Kulübü borçlandırmayın.  Menajerlere dikkat edin.  En önemlisi de futbolcuların prim ve maaşlarını aksatmadan verin. Aylardır paraya hasret olan personelin yüzünü güldürün.


**


Gerçekten de genel kurulda dik duruş sergileyen ve takımı sahipsiz bırakmayan Mustafa Akgören ve ekibine bu şehrin sahip çıkması gerekli.  


Tamamen  Eskişehirlilerden kurulu olan yönetim kurulunda başkan Mustafa Akgören inşallah hayal ettiği  görevi arkadaşlarıyla birlikte başarıyla yapar.


::


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi