ES-ES'İN KADER HAFTASI

 


 


SADECE 67 ÜYE GELDİ


Eskişehirspor’da Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, yeterli delege katılımı olmaması nedeniyle ertelendi. 509 üyeden sadece 67 üye katıldığı için genel kurul 11 Haziran Cuma gününe ertelendi. Mali açıdan sorun yaşayan Eskişehirspor’da Cuma günü yapılacak olan kongrede başkan adayı çıkıp çıkmayacağı ise merak ediliyor.


AKGÖREN “GÖREVİMİZİ TAMAMLADIK”


Çoğunluk sağlanamayan genel kurul salonu önünde açıklama yapan başkan Mustafa Akgören “Eskişehir’de Eskişehirspor’u sevenler bitmez. Bu takıma gönül veren yüz binlerce insan var. Bu kulübün kurtulması için her türlü fedakarlıklar yapacak yeni kahramanlar çıkacaktır. Biz üzerimize düşeni yaptık ve görevimizi tamamladık. Bu bir bayrak yarışıdır. Önümüzdeki günlerde yeni yönetici arkadaşlara bayrağı devredeceğiz. Bu şehrin Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor” dedi.


KİMSEDEN SES YOK


Genel kurula sadece 4 gün kalmasına rağmen Eskişehirspor resmen kaderine terk edilmiş durumda.   Cuma günkü ilk toplantıya eski başkanlardan hiç biri gelmedi.  Yeni bir yönetim için hiç kimsenin sesi bile çıkmıyor. Kime Es-Es’i sorsan “Ben yokum” diyerek Eskişehirspor’un adını bile anmıyor.


GÖZLER VALİ AYYILDIZ’DA


Es-Es’de 11 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan genel kurul öncesinde gözler Vali Erol Ayyıldız’a çevrilmiş durumda. Daha önce taraftarların sosyal medya üzerinden çağrı yaptığı Vali Erol Ayyıldız’ın Eskişehirspor için bu hafta içi bazı görüşmeler yapması bekleniyor.


TAKIMDA DAĞILIYOR


İki sezon üst üste küme düşen ve yeni sezonda 2.ligde mücadele edecek olan Kırmızı Şimşekler için bu 4 gün büyük önem taşıyor. FİFA dosyalarının kapanması için para gerekirken,  transfer yasağının yanında bir de eldeki oyuncularda takımdan tek tek ayrılıyor.


BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN


Eskişehirspor için kader haftasında şehrin üst düzey yöneticilerini bir araya gelmesi şart oldu.  Belediye başkanları, milletvekilleri, oda başkanları eski başkan ve yöneticiler Eskişehirspor için bugün değilse ne zaman toplanacaksınız..


Es-Es’in yok oluşunu izlemek yerine nasıl yaşatırız diye bir kez toplanın ve Cuma günü iyi bir yönetim çıkarın.


BÖYLE GİDERSE…


Cuma günü önce mali genel kurul yapılacak ve başkan Mustafa Akgören 19 aylık süreci değerlendirip, kulübün borcunu da açıklayacak.


Ya sonrası..


İşte o çok önemli.


Yönetim çıkar mı merak içindeyiz.


Böyle giderse yönetim çıkmayacağa benziyor.


İşte bu nedenle iyi bir Divan seçilip genel kurula ara verilebilir.


Ardından da daha önce de olduğu gibi geçici bir komite yada İcra kurulu oluşturulur.  Bu son çare..


Temennimiz 11 Haziran’da iyi bir yönetimin çıkması…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi