Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Korkudan eve döndüm



Normalleşmenin ilk gününde alışveriş yapmak üzere günler sonra sokağa çıktığını söyleyen okurumuz, gördükleri karşısında adeta dehşete kapıldığını söyledi.
önünden geçtiği kafelerin tamamının dolu olduğunu söyleyen okurumuz, insanların, özellikle de gençlerin dip dibe oturduğunu ve sosyal mesafeye de dikkat etmediklerini söyledi.
çarşı bölgesinde yürüdüğünü ve yürüdüğüne de sonradan pişman olup, bir an önce eve dönmek durumunda kaldığını ifade eden okurumuz " İnsanların büyük bölümü maske takmıyordu. Herkes maskelerini ya boynuna indirmiş ya da elinde sallıyordu. Hayat kurtaran ve diğer insanların da hayatını kurtaracak olan maskelerin resmen aksesuar olarak kullanıldığına şahit oldum. Bu benim çok garibime gitti." dedi.
Son derece ciddi bir süreç yaşandığını, yaşanan sürecin ciddiyetinin hala devam ettiğini söyleyen okurumuz " Zaman zaman bekçiler gördüm yaya olarak. Bu bekçiler maske takmayanları durdurup uyarıyorlardı. Uyarıdan sonra maskelerini takanların birkaç adımdan sonra yine maskelerini çıkardıklarını görünce oldukça da kızdım" dedi.
Bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini ifade eden okurumuzun konuya ilişkin olarak anlattıklarını aynen köşemize alıyoruz.''

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi