Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yerler maske dolu...

 


Okurumuz, Pandemi sürecinde defalarca ikaz edilmesine rağmen insanların kullandıkları maskeleri sokaklara attığından yakındı.


önceki gün Hamamyolu üzerinde yürüdüğünü ve yrüyüşü boyunda neredeyse yerde 10’a yakın atılmış maske gördüğünü söyleyen okurumuz, maskelerin atıldığı yerde çöp kutularının da bulunduğunu, insanların bu maskeleri çöp kutusuna atmak yerine yere attığını ifade etti.


Hamamyolu’ndaki oturma yerleri üzerinde bile atılmış maskelerin bulunduğunu söyleyen okurumuz “burada çoluk çocuklar da oynuyor. O maskeleri alıp, bilmeden ağzına falan ötürse mikrop kapacak. Böyle sorumsuzluk olmaz. İnsanlar niçin çöp kutuları dururken kullandıkları maskeleri çıkartıp yere atar? çocukların ve insanların bu maskelerden mikrop kapmasını nasıl olur da umursamaz? Aklım bir türlü almıyor” dedi.


Maske takmayanlara verilen ceza gibi, maskelerini yerlere atanlara da aynı cezanın verilmesi gerektiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine suunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi