Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Trafik sürekli bu noktada tıkanıyor

 


Okurumuz, çifteler Caddesi’nin Küçük sanayi’den Odunpazarı  yönüne giden tarafında, yıllardır trafiğin bir noktada tıkandığını, buna karşı yine yıllardır hiçbir şey yapılmadığından yakındı.
Caddenin, Borsa Caddesi ile kesişen bölümünden itibaren Odunpazarı  yönünde tıkandığını söyleyen ve bu tıkanmanın nedeninin de, sağ tarafa yapılan araç parkları olduğunu söyleyen okurumuz "Hem borsa Caddesi’nden sağa dönüşte, Hem Küçük sanayi içinden sola dönüşte ve hem de Ankara yönünden gelen araçların düz gitme durumunda bu nokta gerçekten büyük sıkıntı yaratıyor" dedi.



Israrla bu cadde üzerine tek sıra araç parkı yapıldığını, zaten yolun iki aracın yan yana ancak geçebilecek genişlikte olduğunu söyleyen okurumuz, bu cadde üzerine acil park yasağı getirilmesi gerektiğini ifade etti.
Araçların park edildiği noktada otobüs durağının da olduğunu kaydeden okurumuz "Otobüs burada durduğunda, bir daha kalkması büyük mesele oluyor. çünkü ya önünde park eden araç bulunuyor,ya da arkadan gelenler otobüse yol vermiyor. Halbuki burada araçlar park etmese, otobüsün durup kalkması da mümkün olacak" diyerek tamamladı sözlerini.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi