Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kelepçe mi takmak lazım...

Okurumuz, corona testi yaptıranların olduğunu ve testlerin sonuçları daha ortaya çıkmadan bu insanların diğer insanlar arasında gezmeye devam ettiğini söyleyerek, bunun hastalığın yayılmasında büyük bir etken oluşturduğunu söyledi.


Kendi sağlığından şüphelenen ve bazı belirtileri taşıyan insanların en yakın sağlık kuruluşuna gittiğini ve test yaptırdığını söyleyen okurumuz “Genelde yapılan testler en az 24 saat sonra ortaya çıkıyor. Bazen testlerin sonuçlarını almak 2 günü buluyor. Bu süre zarfında şüphelendiği için test yaptırmaya giden insanlar evde oturup, kendilerini karantinaya almak yerine sokak sokak geziyor. Bir sürü insanla bir araya geliyor. Böyle şey olmaz. Biraz daha sorumluluk lazım. İnsanlar, kendi hayatlarının yanı sıra çevresindeki ve temas ettiği insanların da hayatlarını tehlikeye atıyor” dedi.


Bu tür test yaptırmış ve sonuçlarını bekleyen insanların kesinlikle evlerinden çıkmamaları için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söyleyen ve bu insanların da biraz olsun sorumluluk taşımaları gerektiğini söyleyen okurumuz “Devlet hepsinin ayağına kelepçe takacak hali yok. İnsanlar da biraz dikkatli olsunlar” dedi.


Okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi