Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Ertelenmezse ödemem mümkün değil



Esnaf olduğunu söyleyen ve yaklaşık 4 ay dükkanının kapalı olduğunu dile getiren okurumuz, bu süreç içinde kredi aldığını söyledi.
Aldığı kredi ile dükkan kirasını ve evinin ihtiyaçlarını ancak karşılayabildiğini söyleyen okurumuz" Bir süredir dükkanım açık ama eski işlerin yüzde 10'u bile olmadığı için hiç para kazanamadım. Bırakın para kazanmayı bir tarafa, aldığım krediyi de tamamen bitirdim" dedi.
Şimdi aradan epey zaman geçtiğini, aldığı kredinin de geri ödeme vakti geldiğini söyleyen okurumuz "Benim bu parayı ödeyebilmem mümkün değil. Hiç para kazanamadığım gibi eldeki parayı da dükkanın giderlerine harcadım. Eğer kredilerin geri ödemesi ertelenmez ise ben bu parayı ödeyemem. ödemem mümkün değil. O yüzden bu kredilerin en az yılbaşına kadar ertelenmesi gerekir." Dedi.
Kendisi gibi aynı durumda olan binlerce esnaf bulunduğunu, kredilerin ertelenmemesi durumunda bu esnafların hiçbirinin bu kredileri ödeyemeyeceğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor, konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi