Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

İkinci sıra araç parkları...

Eskişehir'in bir çok ana caddesinde ikinci sıraya yapılan araç parklarının trafiğin işlemesinde büyük sıkıntı yarattığını söyledi.
İkinci sıraya kısa süreli de olsa yapılan araç parklarını cep telefonuyla görüntüleyen, yolladığı yakınma metninin altına bu fotoğrafı de ekleyen okurumuz "Bazen insanlar araçlarını kısa süreli bazen de uzun süreli ikinci sıra park edip gidiyorlar. Durum böye olunca cadde itice daralıyor. Yolun karşısında da aynı durum yaşandığında koca cadde adeta tek şeride düşüyor" dedi.
Böyle olduğu anlarda caddelerin geçit vermez hale geldiğini söyleyen okurumuz "Bu duruma bir çare bulmak lazım. Biran önce özellikle de ana caddeler üzerinde ikinci sıra parklara izin verilmemesi gerekiyor" dedi.
Okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve gönderdiği fotoğrafla birlikte konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
,,,,,,,,,,,,,

Cephe yenileştirme zorunlu olmalı...

Okurumuz, şehir merkezinin göbeğinde dahi cepheleri çok çirkin binalar olduğunu söyleyerek, bu cephelerin yenilenmesi gerektiğini, yenilemeyen bina sahiplerine de yaptırım uygulanması gerektiğini söyledi.
Zaman zaman basından takip ettiğini ve binadan düşen sıva gibi parçaların insanların yaralanmalarına neden olduğunu söyleyen okurumuz "Buna karşı önlem alınması gerekiyor.
O yüzden de şehir merkezinde bulunan tüm cepheleri kötü binaların yenilenmesi gerekiyor" dedi.
Bina cephelerini yenilemeyenlere yaptırım uygulanması gerektiğini de konuşmasında belirten okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi