Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Sanki hiç salgın olmamış...

 


Okurumuz, yüzyılda bir görülebilecek bir salgın yaşandığını ve salgın tehlikesinin hala geçmemiş olmasına rağmen hiç salgın yokmuş gibi davranan insanların olduğunu söyledi.


Yolda yürürken hala yere tükürenlere rastladığını söyleyen okurumuz, yine dışarıda bazı gençlerin kahve içtikleri kağıt bardakları kaldırım üzerindeki duvarlara koyduğuna şahit olduğunu söyledi.


Bunun yanı sıra, yürürken içtiği sigaranın izmaritini yere atanlardan tutun da yediklerinin ambalajlarını atanlara kadar şu birkaç gün içinde pek çok olaya şahit olduğunu söyleyen okurumuz 2insanlar ağızlarının değdiği yiyecek ve içeceklerin ambalajlarını yerlere atıyor, duvarlara koyuyor. Böyle şey olmaz. Belki virüs taşıyor ve o bıraktığı ambalajlardan diğer insanlara bulaştıracak. İşin bu kısmı hiç de umurunda değil.” Dedi.


Bu insanlara bazı şeyleri yeniden hatırlatmanın gerektiğini, buna rağmen yapanların da çevreyi kirletmekten dolayı ceza verilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi