Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Ayrı taşıma araçları kullanılsın...

 


 


Okurumuz salgın nedeniyle toplu taşım araçlarına binemediğini söyledi.


özellikle hastanelerin olduğu güzergahlarda çalışan toplu taşım araçlarına binmek istemediğini söyleyen okurumuz “İnsanlar hastalık belirtilerini taşıdıklarında haklı olarak hastanelere gidiyor. Gidermen de doğal olarak bu araçlara biniyorlar.Hastanede testlerini olduktan sonra da aynı araçlarla geri dönüyorlar. Testler bir gün sonra çıktığında pozitif çıktıklarını bilmeden diğer yolcularla birlikte seyahat ediyorlar. Bu da hastalığın yayılmasında büyük bir risk oluşturuyor” dedi.


Testleri pozitif çıkan ya da hastalık belirtisi gösteren insanların, diğer insanların kullandığı toplu taşım araçlarına binmesinin, salgının yayılmasını kolaylaştırdığını söyleyen okurumuz “Sırf hastanelere giden araçlar tahsis edilmeli. Toplu taşım araçları yerine hastane taşım araçları olmalı. Aksi takdirde bir kişi bir otobüs dolusu yolcuyu hasta edebilir, virüs bulaştırabilir” dedi.


Okurumuzun,sadece hastanelere çalışan toplu taşım araçları ile ilgili söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi