Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bu durum beni utandırıyor.


 


Okurumuz asgari ücretle bir iş yerinde çalıştığını söyledi.


 


Her ay sonunda 2200 TL civarında bir maaş aldığını ifade eden okurumuz daha ayın ilk haftasında aldığı tüm maaşın bittiğini söyledi.


 


Bu maaşla insanların geçinebilmesinin çok zor olduğunu belirten ve geçen gün bir hesap yaptığını ifade eden okurumuz “aldığımız asgari ücret ile 4 gram altın ancak alınabiliyor. Bu çok utanç verici bir durum. Ben bundan 15 yıl önce de asgari ücret alıyordum. Aldığım ücret ile En azından bugün alabildim altını 2-3 katı oranında altına denk geliyordu. Bugün geldiğimiz hale bir bakın. Bu durum gerçekten utanç verici.”Dedi.


 


Bir insanın ayda 4 gram altına çalışmasının çok kötü bir durum olduğunu belirten ve ülkeyi yönetenlerin bu durumu hiç göz önüne almamasının da enteresan olduğunu sözlerine ekleyen okurumuz bu şekilde devam etmesi halinde asgari ücretle insanların resmen açlığa mahkum olacağını konuşmasında belirtti.


 


Asgari ücretin en azından insanların insanca yaşayabilecek bir düzeye getirilmesi gerektiğini de ifade eden okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi