Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Markette fiyatlar her gün değişiyor.


Salgının başladığı günden bu yana geçen süre içersinde gelirlerin sürekli azaldığını belirten okurumuz azalan bu gelirler karşısında mecburen ihtiyaç maddelerinin en ucuzunu almaya yöneldiğini söyledi.


Bu nedenle evin ihtiyaçlarını genellikle daha düşük fiyatla satış yapan marketlerden karşıladığını söyleyen okurumuz” salgının başladığı günden bu yana hep aynı marketten alışveriş yapıyorum. Alışveriş yaptım market ucuz ürünler satan bir market. İsim vermek istemiyorum ama herkes bu marketin hangisi olduğunu hemen anlayacaktır. Bugüne kadar bu marketten aldığım havlu peçete beş liraydı. Dün yine gidip almaya kalktığımda aynı havlu peçetenin 7 TL olduğunu gördüm. Yani bir ay içersinde 2 TL birden zamlanmış. Diğer aldığım ürünlere de birer ikişer lira zam gelmiş. Bizim gelirlerimiz hep aynı Kalıyor. Bu işin sonu hiçte iyi değil.”Dedi.


Dar ve sabit gelirlilerin sürekli artan fiyatlar karşısında ne yapacağını kimsenin düşünmediğini sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak bize gönderdiği maili aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi