Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Çoğu zaman bir türlü ulaşamıyoruz...

 


Okurumuz bankalar olsun internet firmaları olsun diğer tüm markaların çağrı merkezlerine bir türlü ulaşamamaktan yakındı.


Herhangi bir arıza yaşadığımda ya da herhangi bir bilgi alma ihtiyacı duyduğunda çağrı merkezlerini aradığını söyleyen okurumuz otomatik olarak çıkan ve yönlendirme yapan ses kaydı nedeniyle bir türlü müşteri temsilcisi ile görüşemediğini bununda büyük bir sıkıntıya neden olduğunu söyledi.


Çoğu çağrı merkezlerinin ücretli arandığını ifade eden ve müşteri temsilcisine bağlanamadığı için bir hayli cep telefonu faturası ödemek zorunda kaldığını ifade eden okurumuz” telefonun başında saatlerce müşteri temsilcisine bağlanmanın yollarını arıyoruz. Sürekli yönlendirmeler yapılıyor. Ancak benim öğrenmek istediğim bilgilerle ilgili herhangi bir yönlendirme olmadığı için vakit boşa geçiyor. Aslında müşteri temsilcisi ile direk bağlantı yapılabilecek bir sistem olmalı.”Dedi.


Çağrı merkezlerinde müşteri temsilcisi ile direk bağlantı kurulabilecek bir yöntemin mutlaka uygulamaya konulması gerektiğini sözlerine ekleyen ve bu yüzden insanların telefon başında sinir krizleri geçirmesini de önüne geçileceğini ifade eden okurumuzun konu ile ilgili olarak bize aktardıklarını aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgili kurumların bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi