Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Üretici pazarları niçin kurulmaz?


 


Okurumuz yıllardan beri üreticilerin, ürettikleri malın para etmediğinden yakındığını tüketicilerin de ürünleri pazar ve marketten çok pahalıya satın aldıklarından yakındıklarını söyledi. 


Her iki yakınmanın da doğru olduğunu söyleyen okurumuz “ gerçekten üreticiler ürettikleri ürünlerin parasal olarak karşılığını alamıyorlar. Bunun yanı sıra tüketiciler de aynı ürünü market ve pazarlarda çok pahalıya alabiliyorlar. Bu durumda üreticiden malı alıp market ve pazara veren aradaki Komisyoncular hem üretenden hem de tüketenden daha fazla kazanç sağlıyor. Dedi”


Bu durumu ortadan kaldırabilmek için yapılacak tek şeyin Üretici pazarları kurulması olduğunu söyleyen okurumuz “üreticiler ürettikleri malı yaz kış getirip kendilerine tahsis edilen bir yerde satacaklar. Tüketiciler de bu yerlerden aldıkları ürünlerle daha az para verecek. Böylece her iki tarafta kazanmış olacak.”Dedi


Üretici pazarlarının bir an önce kurulması gerektiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi