Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

İnsanlarda hiç saygı kalmamış


Okurumuz engelli olduğunu ve koltuk değnekleri ile ancak yürüye bildiğini söyledi.


Geçtiğimiz günlerde çevre yolu üzerindeki bir alışveriş merkezine alışveriş için eşiyle birlikte gittiğini söyleyen okurumuz kendisinin sürebileceği şekliyle dizayn ettirdiği aracına koyacak yer bulamadığını ifade etti.


Normalde bütün alışveriş merkezlerinde giriş kapısına en yakın noktaların engelliler için ayrıldığını belirten okurumuz ”Söz konusu alışveriş merkezinin bahçesinde de aynen bu şekilde yapılmış. Giriş kapısına en yakın yerde 3.04 araçlık engelli araç park yeri ayrılmış buralara baktığımda bütün yerlerin normal araçlar tarafından fark edildiğini gördüm dolayısıyla engelli olmama ve yerlerinde engelli araç yeri olmasına rağmen aracımı park edemedim. “Dedi.


Engelliler için ayrılan araç yerlerine normal sağlam insanların araçlarını park etmesinin çok çirkin bir davranış olduğunu söyleyen ve bunu yapan insanların normal olmadığını ifade eden okurumuz artık bu saygısızlıkların sona ermesi gerektiğini söyledi.


Okurumuzun konu ile ilgili olarak bize ulaştırdığı yakınmayı aynen yayınlıyor konuyu da duyarlı vatandaşların bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi