Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Okullarda sürekli test yapılsın.

Salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında okullardaki Sınıfların büyük bir bölümünün uzaktan eğitime geçtiğini fakat bazı sınıflarında eğitime 100 yüze devam etme kararı alındığını söylen okurumuz, 100 yüze eğitim gören öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir risk altında olduğunu ifade etti.


Özellikle eğitimleri devam eden sınıflarda gerek öğrencilerin ve gerekse öğretmenlerin sık sık teste tabi tutulması gerektiğini belirten okurumuz” Çocuklardan biri virüsü kapmış olsa bütün sınıfa bulaştırma ihtimali var. Hatta bütün okulun virüs kapma nedeniyle hasta olma ihtimali yüksek. Bunun önüne geçe bilmenin tek yolu okullarda sık sık Covid testi yapılması.. Eğer bu testler muntazaman yapılırsa okullar daha güvenli olur dedi.


Aksi takdirde eğitimleri 100 yüze devam eden öğrencilerin büyük bir risk altında olduğunu, öğrencilerle birlikte ailelerin de virüs kapma ihtimalini bir hayli yükseleceğini sözlerine ekleyen okurumuzun okullarda test yapılmasına ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi