Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bize verilen sözler yıllardır niçin tutulmuyor?

 


Okurumuz devlet memur olduğunu söyledi.


Devlet memurları arasında büyük bir adaletsizlik yaşandığını ve bu adaletsizliğin yıllardır devam ettiğini söyleyen okurumuz, adaletsizliğe ortadan kaldırmak için 3600 ek gösterge ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.


Bundan 2:30 yıl önce bizzat cumhurbaşkanı tarafından 3600 ek gösterge verileceğini ilişkin sözler verildigini belirten okurumuz, bu sözlerin üzerinden 2:5yıl geçmesine rağmen hala verilen sözlerin tutulmadığından yakındı.


Devletin verdiği sözü yerine getirmesi gerektiğini söyleyen okurumuz ”Bu söz verildi diye bir hayli umutlandık. Meğer her şey seçime yönelik bir söylemden ibaretmiş. Sözün verildiği tarih üzerinden 2:5 yıl geçmesine rağmen hala biz devlet memurlarına da 3600 ek gösterge imkanı tanınmadığı. Bu imkan tanınmadığı için devlet memurları arasındaki adaletsizlik de o gün ben den beri devam edip geliyor.”Dedi.


3600 ek gösterge imkanın yeni seçimlere kadar çıkartılmayacağını artık inandığını söyleyen okurumuz, kendisinin de bu seçimlerde ona göre değerlendirme yapacağını ve oy vereceğini ifade etti.


Verilen sözlerin tutulması gerektiğini, tutulamayacak sözlerin ise verilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz‘un konuyla ilgili olarak bize ilettiği düşünceleri aynen yayınlıyor, konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi