9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

AŞKIMIN BEDEN DİLİ

 


Genellikle bir erkeğin duygularını ifade etmesi konusunda çekingen olduğunu hepimiz biliriz. Her ne kadar geç açılıyor olsalar da aslında beden diliyle çoktan duygularını ifade etmişlerdir ama tabi beden dilini iyi analiz edip yorumlamak gerekir. Doğru bir analiz ile henüz size açılmamış bir erkeğin beden diliyle size neler söylemek istediğini çözmeniz aslında çok basit..


 Bir erkeğin benden hoşlandığını nasıl anlarım? Sorusunu sizde kendinize soruyorsanız eğer birkaç tüyoyla kafanızdaki soru işaretini yok edebilirim.


GöZLERİMİZ BİZİ ELE VERİYOR


Bu kadında da erkekte de değişmeyen tek şeydir. Her sözcüğü özenle seçip kendimizi kontrol etsek de gözlerimiz asla yalan söylemez. Bir erkeğin gözleri konuşurken parlıyorsa ve gözlerini sizden alamıyorsa mutlaka sizden hoşlanıyordur. Bir erkeğin âşık olduğunu ele veren en önemli ipucu bakışlarıdır. Siz nerede olursanız olun gözleri daima sizi arar. Kalabalıkta görsün gözleriyle takip eder, kaybolun şaşkınlıkla arar.


Aşık bir kadın da, erkek te konuşurken dudaklarınıza bakar. Bu her ne kadar “öpmek istiyorum” mesajını barındırsa da aşık olduğumuzu gösteren bir işarettir.


ELLERİNİ TAKİP EDİN


Eğer bir erkek buluştuğunuzda sürekli yüzüne dokunuyorsa doğru yoldasınız. çünkü aşık olan bir erkekte içgüdüsel olarak “dokunma” hissiyatı gelişir. Size dokunamadığı için kendine dokunur. Yüzüne dokunur, ellerini ovuşturur, saçına dokunur gibi gibi.. Bir erkeğin gerçekten sizden etkilenip etkilenmediğini merak ediyorsanız ellerini takip edin.


MİMİKLERE DİKKAT


İlk olarak gözlere odaklansak da mimikler de tamamlayıcıdır aslında. Bir erkek sizinle konuşurken olduğundan daha sık kaşlarını kaldırıyorsa bunun mesajı “seninle ilgileniyorum” dur.


Aynı durum gülümseme içinde geçerlidir. çünkü aşık olduğumuz bir kadınla ya da erkekle birlikte olduğumuzda istemsizce bir gülümseme gelir. Yüzümüzden o gülümsemeyi kolay kolay silemeyiz. Bu da aslında “seninle olmaktan çok mutluyum” mesajını veriyor.


DİĞER İFADELER


Bir adam sizden gerçekten hoşlanıyor ve sizi fazlasıyla çekici buluyorsa bulunduğunuz ortamda mutlaka kendine çeki düzen verir. örneğin saçını düzeltir, kravatını çekiştirir, yürüyüşü değişir göğsünü öne çıkartarak kasılarak ve dik yürür. Bu yürüyüş, güçlü olduğunu gösterme duruşudur. İstediği şeyi almak için harekete geçmeye hazırlandığını ifade eder. Bu tür davranışlarda size kendini daha çekici göstermek için istemsizce yaptığı hareketlerdir.


Fark etmeniz bir diğer konu ise konuşurken size doğru eğilerek konuşmasıdır. Sohbet esnasında zaman zaman size eğilip konuşuyorsa, ilgilendiğini aslında açıkça gösteriyordur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi