KOCA'DAN YOL AÇIKLAMASI

KOCA’DAN YOL AÇIKLAMASI
Ak Parti Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen haftalık değerlendirme toplantısına Milletvekili Salih Koca, iki ayrı yol proje müjdesiyle katıldı. Hafta sonunda Hükümetin Eskişehir’e kazandırdığı ve yapımı devam eden...

Ak Parti Eskişehir teşkilatında gerçekleştirilen haftalık değerlendirme toplantısına Milletvekili Salih Koca, iki ayrı yol proje müjdesiyle katıldı. Hafta sonunda Hükümetin Eskişehir'e kazandırdığı ve yapımı devam eden hizmet alanlarında incelemelerde bulunarak mahalle toplantılarına katılan Milletvekili Koca Ulaştırma Bakanlığınca onaylanan iki ayrı bölgedeki yol projeleri hakkında bilgi verdi.
Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde yaşanan sorunların giderilmesi yönünde başlattıkları çalışmaların olumlu sonuçlandığına dikkat çeken Milletvekili Salih Koca, Eskişehir-Seyitgazi ve Sarıcakaya yol güzerahlarında ihtiyaç duyulan iyileştirme faaliyetlerine kısa sürede başlanılacağının müjdesini verdi.
Koca, Eskişehir-Seyitgazi karayolunda daha önce bölünmüş yol projesini hayata geçirdiklerini hatırlatarak "Eskişehir'den çıkış noktası olan üniversite evleri girişinden 2 kilometrelik bir güzergah için bölünmüş yol projesi hazırlandı. Ulaştırma Bakanlığımızdan gereken onayı aldık. 2 kilometrelik mesafe boyunca su deposu, üniversite evleri girişi TOKİ Toplu Konut Bölgesi, Asri Mezarlık, Belediye çöp depolama alanı, cezavi yer alıyor. Ayrıca aynı güzergah Eskişehir-Seyitgazi Afyonkarahisar'ı birbirine bağlıyor. Trafik oldukça fazla olan karayolunda kazalar da eksik olmuyor. Yapılacak çalışmaya sorun giderilecek. Yine Sarıcakaya yolu içinde ayrı bir proje hazırlandı. Kısa sürede iki ayrı yol projesini hayata geçireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.