"YAPILAN ZAMLAR ARTIK BİZLERİ ŞAŞIRTMIYOR"

"YAPILAN ZAMLAR ARTIK BİZLERİ ŞAŞIRTMIYOR"
DİSK’e bağlı Emekli-Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, hükümetin kış aylarını fırsat bilerek her yıl aynı senaryoyu yaşattığını söyledi. Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başaraner,...

DİSK'e bağlı Emekli-Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, hükümetin kış aylarını fırsat bilerek her yıl aynı senaryoyu yaşattığını söyledi.
Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başaraner, " Hükümet, kış aylarını fırsat bilerek kışın temel tüketim ürünü olan enerji ürünlerine Ekim ayında zam yapmaktadır. Asıl ilginç olan ise hükümetin kışı fırsata çevirme politikasını toplumun kanıksamış olmasıdır. Bu nedenle her yıl tekrarlanan bu rutin uygulama çok cılız birkaç açıklama dışında fazlaca tepki çekmemektedir" dedi.
Hükümetin yanlış ekonomik ve siyasi politikalarının sonucu ortaya çıkan bütçe açığının faturasının vatandaşa çıkarıldığını öne süren Başaraner, "76 milyon vatandaşın tüketmek zorunda kalacağı enerji fiyatlarına zam yapmak suretiyle fırsatçılık yapmıştır. Sizin anlayacağınız hükümetin, bu zamları savunurken, ekonomik şartlar zorladı, dolar yükseldi şeklindeki ki açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.