DEMİRSPOR CUMARTESİ OYNAYACAK

DEMİRSPOR CUMARTESİ OYNAYACAK
Zorlu Sultangazi sınavı için hazırlıklarını sürdüren Demirspor’un maçı Cumartesi günü saat:14.00’da başlayacak. Antrenör Orhan Türkmengil her hafta olduğu gibi dün yine oyuncularına salonda kuvvet ve dayanıklılık idmanı...

Zorlu Sultangazi sınavı için hazırlıklarını sürdüren Demirspor'un maçı Cumartesi günü saat:14.00'da başlayacak. Antrenör Orhan Türkmengil her hafta olduğu gibi dün yine oyuncularına salonda kuvvet ve dayanıklılık idmanı yaptırdı.

Cuma Yolculuk
Ligde kritik maçlar oynayan Demirspor'un bu hafta ki durağı İstanbul Sultangazi...
Zorlu karşılaşma Cumartesi günü saat:14.00'da başlayacak. Temsilcimiz bugün ve Cuma sabahı yapacağı çalışmaların ardından öğle yemeğiyle birlikte İstanbul'a hareket ederek kampa girecek. Lokomotif bugün taktik bir çalışma gerçekleştirecek.
Ağır Sahalarda Lazım
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Demirspor sezon başından bu yana antrenör Orhan Türkmengil gözetiminde düzenli olarak her hafta fıtness antrenmanı yapıyor. Lokomotif'te hafta sonu oynanacak Sultangazi maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Salonda ağırlık ve kuvvet buna bağlı olarak dayanıklılık çalışması yapan Lacivert-Kırmızılı oyuncular formlarını koruyor. Özellikle kış mevsimi ve ağır saha şartlarında bu çalışmaların büyük faydasının görüleceğini belirten antrenör Türkmengil 'En basit açıklamasıyla hafif şekilde yaptığımız bu idman şekliyle oyuncularımızın adale sakatlanmalarına karşılık önlem almış alıyoruz. Kuvvet ve dayanıklılıkları artan oyuncularımız özellikle ağır hava ve saha şartlarında mücadele anlamında ayakta kalabilecek. Biz koşan, topu koşturan bir ekibiz. Bununla beraber kuvvetli olmak da zorundayız' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.