ADAY ADAYI OLUN ÇAĞRISI

ADAY ADAYI OLUN ÇAĞRISI
Zaman zaman gerçekleştirdiği ilginç uygulama ve projeler ile vatandaşın ilgisini çeken şehrin tanınmış isimlerinden Deliklitaş Muhtarı Hüsnü Petek, ilginç bir uygulamaya daha imza attı. Petek, 2015 genel seçimleri öncesi vatandaşları...

Zaman zaman gerçekleştirdiği ilginç uygulama ve projeler ile vatandaşın ilgisini çeken şehrin tanınmış isimlerinden Deliklitaş Muhtarı Hüsnü Petek, ilginç bir uygulamaya daha imza attı. Petek, 2015 genel seçimleri öncesi vatandaşları bilgilendirmek amacıyla büyük bir afiş hazırlayarak iş adamlarını ve vatandaşları seçimde aday adayı olmaya çağırdı.
Petek, "Eskişehir'imizin değerli bilim adamları, iş adamları ve Eskişehir sevdalıları Eskişehir'imiz için haydi sahaya" yazılı afişi ile herkesi seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya çağırdı. TBMM'de olan partilerin milletvekili aday adayları listesi diyerek hazırladığı afişte muhtar Petek, AK Parti ve CHP için 50 kişilik, MHP için 15, HDP içinse 10 kişilik liste hazırlayarak aday kısımlarını boş bıraktı. Seçimler için aday adaylarının isimleri açıklandıkça bu listeye ekleyeceğini belirten Petek, bu listeyi muhtarlık binası önüne asacağını ve aday adayı olan isimler hakkında vatandaşları da bilgilendireceğini söyledi. Petek Milletvekili aday adayı olmaları için şehrin tanınmış iş adamları ve vatandaşlara da çağrı yaparken "Genç yaşlı herkes aday olmalı partisine maddi ve manevi destek vermeli. 'Beni seçmezler' diye düşünmesin. Seçilmese de ileride seçilen kişiyi eleştirme hakkı olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.