VE OTOBÜSÇÜLER İLANI ASTI

VE OTOBÜSÇÜLER İLANI ASTI
Halk Otobüsü esnafı, 65 yaş üstü krizinde ilk adımı attı. Pazartesi gününden itibaren 65 yaş üstü vatandaşları taşımayacaklarını açıklayan Halk Otobüsü esnafı duraklara ve otobüslere uyarı yazıları astı.Asılan...

Halk Otobüsü esnafı, 65 yaş üstü krizinde ilk adımı attı. Pazartesi gününden itibaren 65 yaş üstü vatandaşları taşımayacaklarını açıklayan Halk Otobüsü esnafı duraklara ve otobüslere uyarı yazıları astı.
Asılan yazıda, " Devletimizin çıkarmış olduğu bu yasa ile ulaşım hizmetinden ücretsiz olarak faydalanmaktasınız. Bu araçlar şahıslara aittir. Hiçbir kurum yapmış olduğunuz ücretsiz ulaşım hakkının karşılığını bize ödememektedir. Bu şartlar altında 65 yaş üzeri vatandaşlarımız 08.12.2014 tarihinden itibaren ücretsiz ulaşım hakkını kullanamayacaklardır. Eskart ve esbilet kullanmadan Özel Halk Otobüslerine binemeyeceklerdir. Bu mağduriyetimizi anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
Pazartesi gününden itibaren ücretsiz olarak halk otobüslerini kullanamayacak olan 65 yaş üzeri vatandaşların bu duruma nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.