"ALDATTTIĞI ŞAHISLA YATAKTA YAKALADIM"

“ALDATTTIĞI ŞAHISLA YATAKTA YAKALADIM”
Kızılay İş Merkezi girişinde işlenen cinayetin arkasında ihanet çıktığı iddia edildi.İki çocuk annasi eşi Huriye K.’yi tüfekle öldüren bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen H.K. adlı zanlı dün çıkartıldığı mahkemede...

Kızılay İş Merkezi girişinde işlenen cinayetin arkasında ihanet çıktığı iddia edildi.
İki çocuk annasi eşi Huriye K.'yi tüfekle öldüren bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen H.K. adlı zanlı dün çıkartıldığı mahkemede ilk ifadesini verdi.
Eşini öldürdükten sonra tutuklanarak cezaevine konan H.K. karısının kendisini aldattığını iddia ederek, olaydan on beş gün önce karısını yatağında, F.C. adlı şahısla yakaladığını söyledi.
Eşinden yaklaşık dört ay önce şüphelendiğini de hatırlatan zanlı H.K. "Eşimin vücudunda diş ve parmak izleri gördüm ve telefonu sürekli aranıyordu. Sorduğumda bana yalan söylüyordu. Kendisine beni aldatıyorsan boşanalım dedim. Telefon kayıtlarını tespit ettim. F.G. adlı şahısla sürekli görüştüğünü farkettim. Komşularda beni eşim konusunda sürekli uyarıyordu dedi.
Olay günü eşini takip ettiğini de itiraf eden eden iki çocuk babası H.K. "Kızılay İş Merkezi'nde görişte soyunma odası vardı. Eşim arada iş elbiselerini giyiyordu. Kapıya ateş ettim. İçeride başka bir kadın daha vardı. Diğer kadını görmedim. Tüfeğin namlusunu içeriye doğrulttum. Namluyu tutuyordu. Asılmam ile birlikte silah ateş aldı. Silahı attım ve olay yerinden uzaklaştıktan sonra polise teslim oldum diye konuştu.
İfade veren eş katili H.K. duruşma salonunda bir süre baygınlık geçirdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.