ERMAN'I BEN YOLLADIM

ERMAN’I BEN YOLLADIM
Es-Es’de teknik direktör Erman ile ilgili haberleri yalanlarken, “Erman’ı ben yolladım”^dedi. Dün bir ulusal gazete çıkan habere göre Galatasaray maçı öncesinde takım yemeğine gelen Mesut Hoşcan’ı Erman Kılıç dışında...

Es-Es'de teknik direktör Erman ile ilgili haberleri yalanlarken, "Erman'ı ben yolladım"^dedi.
Dün bir ulusal gazete çıkan habere göre Galatasaray maçı öncesinde takım yemeğine gelen Mesut Hoşcan'ı Erman Kılıç dışında bütün futbolcuların ayakta karşıladığı Erman'ın yerinden kalkmadığı, Hoşcan'ın bu duruma sinirlendiği ve "Kalk ulan ayağa" ifadelerini kullandığı bunun üzerin Erman'ın istifini bozmadan oturmaya devam ettiği belirtiliyor. Ayrıca haberde Mesut Hoşcan'ın bu durum sonrasında Erman Kılıç'a "Seni kovuyorum" dediği de belirtiyordu.
Bu haberler üzerine konuşan Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam " Bunun adı habercilik değil, tamamen hayal mahsulü hayal ürünü hem kulübü hem oyuncuyu hem başkanı zor durumda bırakan bir olay. Erman çok açık ve net konuşuyorum performans anlamında bize katkı sağlamamış olabilir ama onun yanında Erman çok düzgün ve çok karakterli örnek gösterilebilecek bir insan. Erman'la konuştuk, kulüp futbolcu ilişkisi doğrultusunda ikinci devre ile alakalı seni düşünmüyoruz dedik. Bu zaman içinde kendine kulüp bulma görüşme yapması anlamında izin verdik. Kadroya giremiyor morali bozuluyor. Başka kulüplerle görüşme yapman için izin verebiliriz dedim. Kendisi de tamam hocam izin istiyorum dedi. İdmana çıkmak istersen çık, biz de düşünmediğimiz bir oyuncuyla bu şekilde devam etmek istemedik. İlerleyen günlerde kendi ve kulübün gelecekleri adına bu olayı başka oyunculara da uygulayabiliriz" dedi.
ERMAN'DA YALANLADI
Ayrıca Erman Kılıç dün twitter hesabından hakkında çıkan haberi yalanladı. Erman "Basında hakkımda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Ertuğrul hocamla karşılıklı konuşarak bu kararı aldık. Başkanımız Sayın Mesut Hoşcan ile aramda kesinlikle bugüne kadar yaşanmış bir sıkıntım olmadı. Kendisine en çok saygı gösteren bendim.Herkes hakkını helal etsin. Bundan sonra Eskişehir camiasına başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.