Kahraman İşçiye "Soğukta Çalışamaz" Raporu

Kahraman İşçiye “Soğukta Çalışamaz” Raporu
Eskişehir’de, 7’nci kattan düşen Ecrin Esen’i (4) tutarak hayatını kurtaran ve damar tıkanıklığı nedeniyle sol elinden ameliyat edilen temizlik işçisi Şükrü Deniz’in rahatsızlığının kalıcı olduğu, uzun süre ayakta...

Eskişehir'de, 7'nci kattan düşen Ecrin Esen'i (4) tutarak hayatını kurtaran ve damar tıkanıklığı nedeniyle sol elinden ameliyat edilen temizlik işçisi Şükrü Deniz'in rahatsızlığının kalıcı olduğu, uzun süre ayakta kalamayacağı ve soğuk ortamda çalışamayacağı bildirildi.
Deniz'in cerrahi operasyon geçirdiği özel hastanenin Kalp Damar Cerrahisi Bölümü doktorlarından Op. Dr. Muharrem Şenel, düzenlenen basın toplantısında, hastada sol elinde üşüme, soğukluk ve yara olmaya giden bir durumun söz konusu olduğunu söyledi.
Ameliyatta, sol koltuk altından girip damarları büzen sinirleri iptal ederek bir rahatlama sağladıklarını belirten Şenel, şöyle konuştu:
"Hastamızın yaşadığı sağlık sorunu geçici değil. Ameliyat olup da tamamen iyileşmesi mümkün değil. Bu hastalık, Şükrü Deniz'le beraber gidecek. Benzer bir ameliyatı ayaklarına yönelik yapmıştık ancak bu, ayakta meydana gelen yaraları iyileştirmek içindi. Hastamızın ayak damarlarındaki tıkanıklıklardan dolayı 100 metreyi çok zor koşabilir. Daha fazlasını yapması mümkün değil. Hastamızı bir, iki gün içinde taburcu edeceğiz. Kendisine istirahat raporuyla tavsiyelerde bulunacağız. Bir heyet raporu çıkacak. 'Damar tıkanıklığı nedeniyle uzun süreli ayakta kalamaz, soğuk alanda çalışamaz' raporu vereceğiz. Bu rapora göre çalıştığı iş yerinin bunu uygulaması lazım."
Deniz ise ameliyatın ardından adeta koluna yeniden can geldiğini anlatarak, kapalı bir ortamda çalışacak iş için devlet büyüklerinden yardım beklediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.