SAĞLIKSPOR YENİ SAYFA AÇMAYA HAZIR

SAĞLIKSPOR YENİ SAYFA AÇMAYA HAZIR
Pazar günü evinde Sultangazi’yi konuk edecek Kırmızı-Beyazlılar son idmanını maçın oynanacağı Abdurrahman Temel sahasında yaptı. Antrenör Serdal Eroy ‘Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak çıkış yakalamak istediklerini...

Pazar günü evinde Sultangazi'yi konuk edecek Kırmızı-Beyazlılar son idmanını maçın oynanacağı Abdurrahman Temel sahasında yaptı. Antrenör Serdal Eroy 'Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Hazırlıklar Tamam!
Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele eden temsilcimiz Sağlıkspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı ligin ikinci yarısının ilk karşılaşması olan Sultangazi Belediye maçının hazırlıklarını tamamladı.
Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kamp ile gerçekleştiren ve yuvaya dönerek dün ilk antrenmanını yapan Sağlıkspor, Pazar günü oynayacağı Sultangazi Belediye maçının hazırlıklarını tamamladı. Abdurrahman Temel Sahasında yapılan çalışmaya ısınma hareketleri ve 5'2 ile başlayan Kırmızı Beyazlılar daha sonra çift kale maç yaparak Sultangazi Belediye maçının provasını gerçekleştirdi. Alt sıralardan kurtulmak için mücadele verecek olan Sağlıkspor ekibi evinde oynayacağı zorlu karşılaşmadan galibiyet hedefliyor. Antrenör Serdal Eroy ise "Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Futbolcularımın hırsı ve istekli oluşları beni oldukça memnun etti. Ligin ikinci yarısında başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.