AGAR 'Güzel Konuşanın Çok, Doğru Konuşanın Az Olduğu Bir Dönemdeyiz'

AGAR ‘Güzel Konuşanın Çok, Doğru Konuşanın Az Olduğu Bir Dönemdeyiz’
Futbol İl Temsilciliği görevine layık görmelerinden dolayı EASKF Başkanı Sadri Atam ve yönetim kuruluna teşekkür eden Agar ‘Öncelikle görevinden yeni ayrılan Alaattin Albay’a da vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür...

Futbol İl Temsilciliği görevine layık görmelerinden dolayı EASKF Başkanı Sadri Atam ve yönetim kuruluna teşekkür eden Agar 'Öncelikle görevinden yeni ayrılan Alaattin Albay'a da vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Futbol İl Temsilciliği olarak tertip komitemiz ile birlikte kenetlenip, güzel bir ekip ruhu anlayışı içersinde doğruluk ve dürüstlükten taviz vermeden çalışacağız. Hizmetlerimizi istikrarlı bir şekilde bütün kulüplerimize eşit mesafede yapacağız. Futbol adına güzel konuşanın çok, doğru konuşanın az olduğu bir dönemde ülkemiz futbolu bir geçiş süreci içersindedir. Bu durumda şehrimiz futbolu da etkilenmektedir. Spor camiamızı ve kulüplerimizin desteğini beklerken, birlik ve beraberlik içersinde Eskişehir futbolunun daha iyi yerlerde olması hizmete çağırıyorum' dedi.
SÜPER VE BİRİNCİ AMATÖR'DE MAÇ YOK
Bu hafta sonu yapılacak AÖF sınavları nedeniyle Başak Grup Süper ve Birinci Amatör Küme'ye 1 hafta ara verildi. Bu liglerde hafta sonu maç oynanmayacak. Diğer kategorilerde ise müsabakalar kaldığı yerden devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.