SAĞLIKSPOR ÇİFT ÇALIŞTI

SAĞLIKSPOR ÇİFT ÇALIŞTI
Bölgesel Amatör Lig 10.grupta mücadele eden temsilcilerimizden Sağlıkspor dünü çift antrenman yaparak geçirdi. Kırmızı Beyazlılar sabah salonda kuvvet çalışması yaparken, öğleden sonra Abdurrahman Temel’de bir idman gerçekleştirdi.Ligde...

Bölgesel Amatör Lig 10.grupta mücadele eden temsilcilerimizden Sağlıkspor dünü çift antrenman yaparak geçirdi. Kırmızı Beyazlılar sabah salonda kuvvet çalışması yaparken, öğleden sonra Abdurrahman Temel'de bir idman gerçekleştirdi.

Ligde tutunma mücadelesi veren Sağlıkspor'da son iki haftada alınan 4 puan moralleri yerine getirdi. Sezonun ikinci yarısına Sultangazi karşısında evinde aldığı ağır yenilgiyle başlayan Kırmızı-Beyazlılar önce lider Kütahya ile deplasmanda berabere kalmış ve evine bir puanla dönmüştü. Temsilcimiz geride kalan haftada ise Arifiye Kalaycı ile müthiş bir 90 dakika oynadı. 90+3'te kaptan Fethi'nin golüyle gülen Sağlıkspor bu sezon evinde ilk kez kazanırken, altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Temsilcimiz bu hafta sonu deplasmanda şampiyonluk adaylarından Düzce'nin konuğu olacak. Günü çift çalışma yaparak geçiren Serdal Eroy'un öğrencileri Kütahya'dan sonra bu zorlu deplasmandan da puan yada puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.