Otoparklara mühür

Otoparklara mühür
Eskişehir deki açık otoparkların büyük bir bölümü mühürlendi.Yayaların yoğun olarak gelip geçtikleri cadde ve sokaklarda sayıları her geçen gün giderek artan açık otoparklar,Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından alınan...

Eskişehir deki açık otoparkların büyük bir bölümü mühürlendi.Yayaların yoğun olarak gelip geçtikleri cadde ve sokaklarda sayıları her geçen gün giderek artan açık otoparklar,Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından alınan karar doğrultusunda kapatıldı.Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre,özellikle kent merkezinde yer alan çok sayıda açık otoparkın faaliyetleri,belediye zabıta ekiplerinin talimatı üzerine durduruldu.
Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Köprübaşı Değirmen sokak içerisinde bulunan eski un fabrikası bahçesindeki otoparkın kapatılmasının hemen ardından önceki akşamda,yine Değirmen sokak içerisinde faaliyet gösteren açık otopark da ekipler tarafından mühürlendi.
Bölgede bulunan Savtekin caddesi üzerindeki açık otoparklarına da kapatıldığını belirten yetkililer kararın belediye encümeni tarafından alındığını söylediler.
Büyükşehir belediye zabıta müdürlüğü görevlilerinin işletmecilere yaptığı tebligatların ardından,açık otoparklara araç alınması da yasaklandı.
Otoparkların mühürlenmesinin ardından işletmecilerin kısa adı UKOME olan ulaştırma ve koordinasyon merkezine yaptıkları itirazlarında kabul edilmediği öğrenildi.Otoparkların cadde ve sokaklarda, yaya trafiğini aksattığı gerekçesi ile kapatıldığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.