2016'ta tamamlanacak!

2016’ta tamamlanacak!
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şimdiye kadar ihalesine çıktıkları hastane sayısının 286 olduğunu söyledi.Türkiye genelinde, il ve ilçelerde irili ufaklı hastaneler inşa...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şimdiye kadar ihalesine çıktıkları hastane sayısının 286 olduğunu söyledi.
Türkiye genelinde, il ve ilçelerde irili ufaklı hastaneler inşa ettiklerini belirten Turan, "Bunların yaklaşık 130'a yakını teslim edildi. 150'ye yakını şantiyelerde devam ediyor. İnşallah bu yıl tahmin ediyoruz 80-90'ını teslim edeceğiz. Önümüzdeki yılda Türkiye'ye, TOKİ olarak 250 hastaneyi inşallah bu teknik ekibimizle teslim etmiş olacağız" diye konuştu.
Eskişehir'de de 600 yataklı devlet hastanesinin inşaatının devam ettiğini aktaran Turan, 2016 yılında tamamlanacağını kaydetti.
- "İdare olarak halkımıza kulağımızı tıkayamayız"
İnşa ettikleri konutlara değinen Turan, "Ekonominin gelişmesiyle toplumsal beklentilerde farklılaştı. İdare olarak halkımıza kulağımızı tıkayamayız. Bizden beklentiler daha yüksek seviyeye geldi. İnsanlarımız sadece barınacak evler istemiyor, kendilerine sosyal yaşam imkanı sunulacak alanlar, daha nitelikli konutlar istiyor" ifadesini kullandı.
Bundan dolayı 2014 yılının TOKİ bakımından da yeni bir değişimin başlangıcı olduğunu dile getiren Turan, şunları kaydetti:
"Daha iyisini inşallah üreteceğiz. Daha nitelikli konutlar yapma gayretindeyiz ve bunu bütün paydaşlarımıza da müteahhit ve mühendislerimize de söylüyoruz. Ben de teknik bir elemanım, bir farkımız yok. TOKİ Başkanı olmam, onların sahada proje müdürü ya da şantiye şefi olması fark değil, hep beraber ülkemizin geleceğini inşa ediyoruz. Bu bilinçle buraya geliyoruz. Yarın burada bizden sonraki nesiller uzun süre bunu kullanacaklar. Onun için arkadaşlarımıza şunu söylüyoruz; kalitede Türkiye'de geldiği nokta itibarıyla başka bir evreye geçtik. Bütün paydaşlarımızın, müteahhitlerimizin, müşavirlerimizin, mühendislerimizin bunu bilmesi gerekir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.