Beylikova'ya yeni hizmetler

Beylikova’ya yeni hizmetler
Beylikova Cumhuriyet Meydanında Beylikova Belediyesi’nin hizmet ağına katılacak olan yeni araçlar için bir tören düzenlendi. Törene Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Eskişehir Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı M. Dündar...

Beylikova Cumhuriyet Meydanında Beylikova Belediyesi'nin hizmet ağına katılacak olan yeni araçlar için bir tören düzenlendi. Törene Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Eskişehir Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Beylikova Belediye Meclis Üyeleri, Beylikova Mahalle Muhtarları ve Halkın katılımlarıyla vakumlu yol süpürme aracı ve 200 adet çöp konteynırı, yükleyici, iş makinesi hizmete sunuldu.
Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp; ''Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Vakumlu Yol Süpürme Aracı ve 200 adet Çöp Konteynırı tamamı 320 Bin TL bedel olan aracın Eskişehir'de tek Beylikova'ya hibe edildiğini söyledi. Alp yeni iş makinesinin de Beylikova ve mahallelerine hizmet vereceğini sözlerine ekledi. Törende yeni araçlar dualarla hizmete sokuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.