"TEK EKSİĞİMİZ SAHA"

“TEK EKSİĞİMİZ SAHA”
Eskişehir futboluna 8 yıl önce giren ve her kategoride yer alma çabası göstererek fair play içerisinde mücadele eden Sultanderespor antrenman yapacak saha eksikliğinden şikayet ederken, Nüfusu 15 bine yaklaşan semte hiç olmazsa...

Eskişehir futboluna 8 yıl önce giren ve her kategoride yer alma çabası göstererek fair play içerisinde mücadele eden Sultanderespor antrenman yapacak saha eksikliğinden şikayet ederken, Nüfusu 15 bine yaklaşan semte hiç olmazsa bir tane antrenman sahası yapılmasını istiyor.

Şuan 2.Amatör Kümede kendi imkanları ile mücadele eden ve paralar harcayarak futbolcu transferleri yapan rakipleri karşısında kendi alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla verdiği mücadele ile büyük alkış alan Sultanderespor'da Başkan Cengiz Coşkun semtlerinde saha olmamasından yakınıyor. Yaz dönemlerinde yüzlerce çocuğa spor yapma imkanı sağlayan, U-13 ve 2.Amatör Kümede faaliyet gösteren Sultanderespor, başarıdan çok gençlere spor yapmasına imkan sağlıyor. Başkan Coşkun "Bizim önceliğimiz burada bir aile olabilmek. Bunu da sağladığımıza inanıyorum. Saha içerisindeki futbolcularımın herkese olan saygı ve sevgisi bize başarıyı getiriyor. Biz kimseye muhtaç değiliz. Ancak 15 bine yakın nüfuslu bir semtte spor sahasının olmaması bizleri çok üzüyor. Semtimizde bir tesisimiz olsa daha çok gence imkan sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.