CAMİA AÇILIŞTA BULUŞTU

CAMİA AÇILIŞTA BULUŞTU
Eskişehirspor camiası Enza Mobilya’nın Batıkent şubesi açılışında bir araya geldi.Eskişehirspor teknik as başkanı Bahadır Ünalan ile eski futbol hakemi olan ağabeyi Hüsnü Ünalan’ın Batıkent’te yer alan Enza Home mağaza...

Eskişehirspor camiası Enza Mobilya'nın Batıkent şubesi açılışında bir araya geldi.
Eskişehirspor teknik as başkanı Bahadır Ünalan ile eski futbol hakemi olan ağabeyi Hüsnü Ünalan'ın Batıkent'te yer alan Enza Home mağaza açılışı dün görkemli bir törenle yapıldı.
Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan ve yöneticiler, teknik direktör Skibbe ve yardımcıları, Es-Es'in eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Yataş yönetiminden Yataş Grup Onursal Başkanı Yılmaz Öztaşkın, Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın ve çok sayıda davetli katıldı.
Kurdela kesiminin ardından misafirler 3 katlı mağazayı gezdi.
Açılış sonunda Eskişehirspor teknik direktörü Skibbe ve yardımcıları tüm futbolcuları imzaladığı çerçeveli Eskişehirspor formasını Ünalan ailesine hediye etti.
Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç ise çerçeveli "siftah bizden" hediyesini verdi.
Ünalan Ticaret'in kentteki üçüncü mağazası olacak Yataş Grup'un Enza Home mağazası Batıkent girişi TekPark AVM yanında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.