İKİLİ AVERAJIMIZ DA KÖTÜ

İKİLİ AVERAJIMIZ DA KÖTÜ
Eskişehirspor’un yakın rakiplerinden K.Erciyes dışındakilere karşı ikili averajı oldukça kötü.Türkiye Süper liginde puan sıralamasında genel averajın yerine ikili averaj öncelikli olarak uygulanması nedeniyle Eskişehirspor...

Eskişehirspor'un yakın rakiplerinden K.Erciyes dışındakilere karşı ikili averajı oldukça kötü.
Türkiye Süper liginde puan sıralamasında genel averajın yerine ikili averaj öncelikli olarak uygulanması nedeniyle Eskişehirspor ilerleyen haftalar da puan puana geldiği taktirde ciddi sıkıntı yaşayabilir.
Kırmızı siyahlı takım kendi gibi ligde tutunma mücadelesi veren rakiplerine karşı ne yazık ki ikili averajı oldukça kötü durumda. Eskişehirspor yakın rakiplerinden Kayseri Erciyes'in dışındakilerini yenebilmiş değil.
Rize'ye iki maçta yenilen, Balıkesir, Sivas'la bir berabere kalıp bir yenilen, bir kez daha karşılaşacağı Kasımpaşa'ya yenilen Karabük ve Akhisar'la ise berabere kalan kırmızı şimşeklerin tek üstünlük kurduğu takım ise önümüzdeki hafta konuk gideceği Kayseri Erciyes. Eskişehirspor ilk maçta 2-1 yendiği rakibi ile deplasmandaki maçta berabere kalması bile ikili averajda üstünlük elde etmesini sağlayacak. Kritik karşılaşmaya beraberlik avantajı ile de çıkacak olan Eskişehirspor evine 1 puanla bile dönse ligde tutunma şansını çok yükseltecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.