HEDEFİMİZ BELLİ

HEDEFİMİZ BELLİ
Yunusemrespor’un başarılı çalıştırıcısı Orhan Türkmengil, Sağlıkspor ile oynanacak baraj maçı öncesinde düşüncelerin aktardı. Türkmengil "Eskişehir’in iki güzide kulübü 26 Nisan’da karşı karşıya gelecek....

Yunusemrespor'un başarılı çalıştırıcısı Orhan Türkmengil, Sağlıkspor ile oynanacak baraj maçı öncesinde düşüncelerin aktardı. Türkmengil "Eskişehir'in iki güzide kulübü 26 Nisan'da karşı karşıya gelecek. Kazananın Eskişehir futbolu olacaktır' dedi.
Kulübünün üstlendiği belli misyonlar olduğunu söyleyen Türkmengil "Serdal hocanın söylediği gibi Sağlıkspor'un gençlere bir yatırım yaparak bir yerlere gelmesi önemli. Kulübümüzün üstelendiği bir misyon ve yönetimin koyduğu hedefler var. Güzel birliktelik içinde o hedefe yürümeye çalışıyoruz. Baraj maçının önemi bu nedenle bizim açımızdan iki kat daha artıyor.
SİNDİRE SİNDİRE OLMASI GEREKİYOR
Türkmengil "Yönetimimiz iyi bir yatırım yaptı. Bunun sonunu getirmekte bize düşüyor. Onların isteği BAL'da bir sezon geçirip beklemeden profesyonel lige çıkmak. Ve şehrin futbolcularına kapı açmak. Bu doğrultuda belli yatırımlar yapmış ve halende yapma niyetindeler.
Ancak ben biraz onları frenliyorum. Şöyle ki her şeyin sindire sindire olması gerekiyor. Bu konuda da fikir alış verişinde bulunduk" dedi.
ŞANS FAKTÜRÖ BERLİLEYİCİ OLACAK
Sağlıkspor ile oynanacak olan baraj maçında şans faktörünün de belirleyeceği olacağına değinen Türkmengil "Sonuçta oynanacak bir maç ve iki kulüpten birisi Süper Amatör'de, diğeri ise BAL da yoluna devam edecek. Ama kazananın öncelikle Eskişehir Futbolu olmasını temenni ediyorum. Bu doğrultuda her iki takımda iyi hazırlanıp maça çıkacak. Eskişehir için inşallah hayırlı olur. Çünkü iki takımda da Eskişehir ağırlıklı oyuncular var. Eğer maçı kaybedersek zaten Süper Amatör Küme'deyiz. Ama hedeflerimize ulaşmak adına takibi ki kazanan olmak istiyoruz. O gün sahada mücadele edecek tüm oyuncuların gösterdiği mücadelenin yanında şans faktörü de belirleyici olacak' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.