"Sanatkar ruha ihtiyacımız var!"

"Sanatkar ruha ihtiyacımız var!"
Eskişehir Kadın El Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği tarafından "Ürün ve Tasarım Yarışması" düzenlendi.Eskişehir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa; Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna,...

Eskişehir Kadın El Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği tarafından "Ürün ve Tasarım Yarışması" düzenlendi.
Eskişehir Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen programa; Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Kadın El Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği Başkanı Canan Şükrüoğlu, yarışmacılar ve çok sayıda davetli katıldı.
Eskişehir'de yaklaşık iki yıldır görev yaptığını belirten Vali Tuna, programda yaptığı konuşmada "Sanatkar ruhlu nesil yetiştirmeye ihtiyacımız var" dedi.
Başka şehirlere göre Eskişehir'deki sivil toplum kuruluşlarının çok faal olduğunu aktaran Vali Tuna, şöyle konuştu:
"Eskişehir'le hep birlikte gurur duyuyoruz. Örnek alınacak çalışmalara imza atılıyor. Bizde Valilik olarak, diğer sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları ile birlikte bu konuda yapılan çalışmalara destek veriyoruz. Kadın El Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneğimizle devamlı görüşüyor ve yaptıkları çalışmalara destek vermeye çalışıyoruz. Bir nebze olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere."
Konuşmaların ardından jürinin belirlediği oylarla tasarım yarışması sonucu açıklandı. Yapılan oylama sonucunda, "Dora 2" rumuzuyla yarışmaya katılan Pelin Açıkgöz birinci oldu. Pelin Açıkgöz'e ödülünü Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna beraber verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.